Sunday, July 21, 2013

i'm back! after one year.

Assalamualaikum..

waaah..! It's been a year since my last entry. Ya Allah lamanya tak menulis kat blog ni..rase kekok pulak..hehe..

I've deleted all my previous post..why?? sebab bnyk benda yg dah berubah..berubah dari segi kematangan,fikiran,cara penulisan,dan org yang pernah kita bersama..tapi sejujurnya post2 yang lepas semua berkaitan apa yang saya rasa at that time and bkn kepura2an. cuma kadang2 kita fikir kita dh buat pilihan yang terbaik,kita dh lakukan yg terbaik,kita dh berusaha sungguh2, kita yakin sangat2 apa yang kita nak, tapi rupanya kita silap, kita lupa bahawa Allah lebih tahu apa yang terbaik ukt kita..Dia maha mengetahui..setiap apa yang berlaku.. tiada satu pun berlaku yang hanya kebetulan..semuanya telah dirancang olehNya..setiap orang ada kisah masing2..cerita kita tak perlu sama dengan cerita orang lain..kadang2 bahagia kita tak sama macam bahagia orang lain dan sedih kita tak sama dengan kesedihan org lain..

too many things happened to me in the last few months..but i will not tell everything here as everyone might read this and they will make assumptions and judge u...kadang2 pelik bila orang akan judge kita hanya dengan membaca satu entry? u dun know what i'm going thru so please dun act like u know everything..sbb Allah lebih mengetahui apa yang terbaik untuk hambanya..

ok sampai sini dulu..i'll blog more often after this whenever i'm free k..=)

1 comment:

shukran TQ said...

WELCOME BACK...Blogwalking here.,...btw,,visit and follow me on shukranzahari.blogspot.com ..Happy blogging